На Тернопіллі 910 - номер екстреного виклику для членів єврейської общини

На Тернопіллі 910 - номер екстреного виклику для членів єврейської общини

23.09.14 11:41 0 766
За ініціативи та на базі громадської організації "Об'єднана Єврейська Община України", що об'єднує регіональні єврейські общини України, а також інші єврейські громадські організації та ініціативи (молодіжні, культурні, просвітницькі), створено багатофункціональний центр допомоги членам вище зазначеної громадської організації.

Діяльність центру має на меті сприяння в отриманні належної передбаченої чинним законодавством допомоги членам громадської організації в екстрених ситуаціях. Під такими ситуаціями розуміються загрози життю чи здоров'ю, а також загрози честі і гідності членів громадської організації. З метою оперативної фіксації та сприяння в отриманні належної допомоги створено короткий номер 910, а також організовано роботу контакт-центру з прийому та обробки дзвінків екстреного виклику.

Завдання контакт-центру - фіксація і передача екстрених викликів до відповідальних державних установ - міліції, прокуратури, швидкої допомоги, тощо. Обов'язки операторів контакт-центру також передбачають подальшу консультаційну підтримку членів громадської організації, що звернулись за допомогою до контакт-центру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області про ...

КОМЕНТАРІ