Володимир Гунчик: Вибори, люстрація, громадське обговорення – поєднані процеси в оновленні влади на усіх рівнях

Володимир Гунчик: Вибори, люстрація, громадське обговорення – поєднані процеси в оновленні влади на усіх рівнях

23.09.14 11:31 0 776
Вибори, люстрація, громадське обговорення – поєднані процеси, - зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик в ході брифінгу за підсумками роботи двох місяців.

Медійники задавали чимало кадрових питань, зокрема й щодо важливості люстраційних процесів на Волині, після того як депутати Верховної Ради України проголосували за цей Закон.

«Це питання є дуже актуальним для Волині. Адже, у нас є багато молоді, яка інтелектуально розвивається і мислить по-європейськи, і пройшла стажування за кордоном. Цим людям потрібно дати шанс», - зауважив він.

Водночас додав, що є багато чиновників, які повинні передати молоді свій досвід і знання, та звільнити робочі крісла - ініціативному поколінню.

У підборі кадрів голова облдержадміністрації опирається на три головні риси претендента: патріотизм, порядність та професіоналізм. «Професійний керівник, перш ніж обійняти вагому посаду, повинен набути досвіду роботи у тій чи іншій сфері, пройти всі щаблі кар'єрної драбини і знати свою сферу діяльності. Пропрацювати в органах влади хоча б півроку, тоді претендувати на вищу посаду», - зауважив він.

Володимир Гунчик також зауважив, що ще надходять кадрові пропозиції до облдержадміністрації від громадськості.

«Людина має право внести пропозицію. Голова облдержадміністрації прислухатися до пропозицій, однак остаточне рішення – за ним, бо і відповідальність за усі процеси, які відбуваються в області, - за головою облдержадміністрації. Кандидатури пройдуть громадські слухання. Наголошу, я не приймаю жодних адміністративних рішень. Наскільки влада готова замінити кадри, наскільки вони готові взяти на себе відповідальність за ті чи інші важливі державні функції», - резюмував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі 910 - номер ...

КОМЕНТАРІ