У Волинській області володимир Гунчик зустрівся з колишніми партизанами

У Волинській області володимир Гунчик зустрівся з колишніми партизанами

23.09.14 13:50 0 661
У День партизанської слави, у кабінеті голови облдержадміністрації відбулася зустріч з колишніми партизанами: Іваном Глущуком, Романом Голумбовським та Галиною Петренко, а також головою обласної організації ветеранів України Олександром Булавіним.

Розмова відбулася за чашкою чаю. Колишні партизани поділилися спогадами про ті часи, коли вони боролися за мир і спокій в країні. Кожен з них згадував фронтові миті та ділився життєвим досвідом. Не обійшлося і без обговорення побутових проблем, з якими ветеранами та їх родини стикаються у житті.

Іван Глущук розповів, що постійно зустрічається із молоддю, його запрошують на уроки патріотичного виховання в школи. Він старається спілкуватися з багатьма людьми, аби передати той незламний дух, яким переповнені колишні вояки. Чоловік вважає себе партизаном трьох народів - українського, російського та білоруського. “Зараз дуже боляче спостерігати за тим, що відбувається на Сході України. Адже, незважаючи на кордони - ми завжди жили у мирі та єдності, йшли пліч-о-пліч у ті часи, коли разом захищали наші території”, - з трепетом розповів він.

“ країна народжується вдруге, і молодь, як губка, вбирає все добре та позитивне. Ми дуже добре розуміємо, що той, хто не пам'ятає історії - немає майбутнього. Нам дуже важливо, щоб пам'ять про пережите вами передавалася з покоління в покоління”, - сказав голова облдержадміністрації. І наголосив: «Що, як би важко не було державі, вона має турбуватися про своїх ветеранів».

Володимир Гунчик вручив трьом ветеранам відзнаки облдержадміністрації, квіти та годинники.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Хмельниччина: 23-25 вересня ...

КОМЕНТАРІ