У Волинській області в облдержадміністрації озвучили головні завдання на поточний тиждень

У Волинській області в облдержадміністрації озвучили головні завдання на поточний тиждень

23.09.14 12:01 0 717
На засіданні оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик озвучив головні завдання, над якими область працюватиме цього тижня.

Зокрема, продовжується робота з напрацювання комплексу заходів з підготовки до зими. З цього питання голова облдержадміністрації працюватиме в Міністерстві енергетики і вугільної промисловсті. Завтра ж він візьме участь у засіданні КМУ. Упродовж 23 та 24 вересня запланована низка робочих зустрічей голови ОДА в Мінагрополітиці, Мінсоцполітики, в Адміністрації Президента України.

Завтра, 23 вересня у Володимирі-Волинському районі відбудеться церемонія перепоховання жертв масових розстрілів громадян (період 1939-1941 років).

На п'ятницю заплановане засідання сесії облради. І як зауважив голова облдержадміністрації, з цього дня розпочинається активна робота над формуванням бюджету-2015.

“Є багато невирішених питань. Звертаюся до керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників центральних органів влади та громадських об'єднань -зайняти активну позицію і продовжити роботу. На наступній сесії маємо максимально узгодити, які регіональні програми працюватимуть у 2015 році»- зауважив Володимир Гунчик.

Крім того, ведеться робота зі створення реабілітаційного центру для учасників АТО, який має запрацювати з 1 жовтня.

На постійному контролі – розробка інвестиційного проекту з розвитку торфовидобування та фінансування завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці спільно з ...
Наступна новина: Житомирщина: “Постійні ...

КОМЕНТАРІ