“Єднання в Україні треба втілювати конкретними справами”, - міський голова Микола Романюк про початок співпраці з Кузнецовськом

“Єднання в Україні треба втілювати конкретними справами”, - міський голова Микола Романюк про початок співпраці з Кузнецовськом

23.09.14 15:53 0 762
Луцький міський голова Микола Романюк та в.о. міського голови Кузнецовська Ігор Куц підписали Меморандум про співпрацю між містами Луцьк та Кузнецовськ. Цього дня до нашого міста також прибули депутати Кузнецовської міської ради, керівники її структурних підрозділів та генеральний директор Рівненської атомної електростанції Павло Павлишин.

Міський голова Микола Романюк привітав гостей у нашому місті й зауважив, що підписання угоди про співпрацю саме з цим містом стало можливим, бо “вони, одні з перших зрозуміли, що єднання в Україні треба втілювати конкретними справами”. Передували цьому робочі зустрічі делегації з Луцька у Кузнецовську на чолі з секретарем міської ради Сергієм Григоренком.

“Чим більше ми будемо реалізовувати спільні проекти, вчитись один в одного, тим швидше ми побудуємо нашу незалежну державу міцною та ефективною, а людям стане краще у ній жити”, - зазначив він.

“Ми молоде прогресивне місто, маємо промисловий об'єкт, що забезпечує атомну електроенергію в Україну. Коли зараз постають нові виклики перед нашим містом — необхідно звертатися до професіоналів, міст, які більш розвинуті в місцевому самоврядуванні”, - пояснив в. о. міського голови Кузнецовська Ігор Куц вибір співпраці саме з нашим містом. До того ж Луцьк географічно близько знаходиться з Кузнецовськом й має значний досвід у реалізації міжнародних проектів, результати яких вже відчувають лучани. Для Кузнецовська наше місто — перше місто, з яким він укладає угоду про співпрацю.

Підтримав цю ініціативу й генеральний директор Рівненської атомної електростанції Павло Павлишин.

Ігор Куц подякував громаді міста й керівництву за теплий прийом та виловив сподівання на плідну співпрацю.

Опісля Луцький міський голова Микола Романюк та в.о. міського голови Кузнецовська Ігор Куц поставили підписи під текстом Меморандуму.

Сторони заявили про готовність до встановлення та розвитку співпраці між органами місцевого самоврядування у сферах житлово-комунального господарства та будівництва, надання адміністративних та соціальних послуг, культури, освіти, спорту. Крім того, особливої ваги буде надано галузям IT-технологій, безпеки та екології.

Міський голова Микола Романюк висловив впевненість у тому, що співпраця принесе користь обом територіальним громадам міст. “Ми будемо її розвивати та наповнювати конкретними справами. Будемо зустрічатися, обмінюватися досвідом, реалізовуватимемо спільні проекти, обмінюватись досвідом. Адже все це робиться на благо територіальної громади. Люди мають жити комфортно й відчувати, що влада піклується про них”, - зазначив він.

Також сторони обмінялись символічними подарунками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі в урочищі ...

КОМЕНТАРІ