В Луцьку інтелектуальні види спорту на “Дні ПАРКування”

В Луцьку інтелектуальні види спорту на “Дні ПАРКування”

23.09.14 17:26 0 865
19 вересня в центрі м. Луцька відбувся “День ПАРКування” в рамках Європейського тижня мобільності. Мета цього руху полягає в тому, щоб ще раз показати жителям міста, що місто — це в першу чергу простір для життя людей, а не для паркування автомобілів, тим паче на пішохідній вулиці у центрі міста. Було організовано зони з різних видів відпочинку, де люди могли б цікаво провести дозвілля і поспілкуватись.

Активну участь у заході взяв і шахово-шашковий клуб “Біла тура” Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Спеціаліст центру Ольга Проскуровська на Театральному майдані організувала для усіх охочих лучан можливість зіграти в шахи і шашки з провідними майстрами з цих видів спорту.

Дійство, яке проходило вперше, зацікавило багатьох перехожих. Чимало з них долучилися до цікавої інтелектуальної гри, а сміливці відважилися випробувати свої сили в боротьбі з майстрами. Діти, молодь і дорослі зупинялись і спостерігали за грою. Азарт і бурхливі емоції вирували не тільки серед гравців, але й серед спостерігачів. Дехто з них намагався навіть давати поради учасникам гри.

Інтерес до шахово-шашкових дебатів не згасав впродовж тривалого часу. На зміну одних приходили інші, які поринали в захоплюючий світ гри.

Захід носив не лише змагальний характер, але дав можливість багатьом пересічним лучанам більше дізнатися про цікаві види спорту, якими є шахи і шашки, завдяки яким можна без особливих затрат активно провести дозвілля.

Міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 49 осіб врятовано на ...
Наступна новина: Під час обшуку міліціонери ...

КОМЕНТАРІ