Обласна нарада у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» дає позивні результати

Обласна нарада у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» дає позивні результати

23.09.14 11:15 0 660
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Сергій Григоренко.

Володимир Гунчик поінформував про робочі поїздки до міст Володимира-Волинського та Нововолинська та візит до Любліна. Там було обговорено ряд економічних та соціальних питань. Він також відзначив позитивну динаміку у налагодженні роботи з надання адміністративних послуг в області після відеоселекторної наради, яка відбулася на базі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».

Голова облдержадміністрації заслухав інформації щодо виконання доручень, які було дано на минулій оперативній нараді. Серед них - створення патронажної служби для надання психологічної допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям, а також відкриття 1 жовтня реабілітаційного центру для цієї ж категорії.

При розгляді питання підготовки до позачергових виборів до Верховної Ради України, окружну комісію №22 у місті Луцьку було відзначено в числі кращих.

Володимир Гунчик закликав керівників більше уваги приділити реалізації заходів цивільної безпеки та цивільного захисту населення та дав доручення відповідним службам і управлінням, які необхідно виконати протягом наступного тижня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Освітяни Тернопілля ...
Наступна новина: На Хмельниччині футбольний ...

КОМЕНТАРІ