Волинська область: рятувальники загасили пожежу, що виникла через дитячі пустощі з вогнем

Волинська область: рятувальники загасили пожежу, що виникла через дитячі пустощі з вогнем

23.09.14 10:59 0 656
20 вересня о 16:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №8 надійшло повідомлення про пожежу у селі Сошичне Камінь-Каширського району.

За 8 хвилин на місце події прибули рятувальники ДПРЧ-8 та місцева пожежна команда села Сошичне. Вогонь вже охопив господарську будівлю, в якій зберігалася сіно. Існувала реальна загроза поширення полум’я на розташований поряд житловий будинок.

Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборців пожежу швидко ліквідували. Вогнем частково пошкоджено стіни та перекриття господарської будівлі.

Як з’ясувалося згодом, винуватцем пожежі став 5-річний син власника угіддя. Саме дитячі пустощі хлопчика із сірниками призвели до загоряння сіна, що знаходилося поблизу господарської будівлі.

Шановні батьки! Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам’ятайте, що життя ваших дітей залежить тільки від вміння навчити їх правил безпеки, а телефон Служби порятунку – «101»!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ