Вона

Вона

24.09.14 12:05 0 1077
Видавши недавно свій перший альбом, з короткою, але промовистою назвоюG7, Аркадій Войтюк продовжує оприлюднювати по-одному пісні з нього на радіо. Черговим синґлом стає пісня Вона.

В українській музиці пісень з такою назвою є достатньо, починаючи від легендарного треку Плачу Єремії і завершуючи свіжим записом українсько-канадської групи Ключ. Але для кожного його вона особлива. І для Аркадія вона стала особливою якось несподівано.

«Для мене це просто пісня закоханого хлопця. Я думав, що вона буде просто однієї з 13-ти на альбомі, просто піснею для себе. Але люди її слухають зовсім по-іншому, тому, напевно, багатьом вона сподобається».

Річ у тому, що саме пісню Вона найчастіше з альбому G7 прослуховували на онлайн-ресурсах, коли диск з'явився в інтернеті. Тому вибір зробити синґлом саме цей трек був зумовлений слухачами. А що іще Аркадій розповів про композицію, то це те, що вона пішла йому на диво легко:

«Вона була записана і написана на диво легко. Буквально за хвилин 15. Я навіть пам'ятаю, як я її писав: до мене приїхав батько і ми дивилися якийсь фільм. Я сидів паралельно грав на гітарі і кажу: «Стоп. Зупини, я зараз напишу і повернуся». І поки він чекав мене і пив чай, я все написав».

Робота у студії пішла так само легко, хоча це одна з речей, яку записували останньою для диску.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама: боротьба проти ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ