На Хмельниччині Україна укріплює оборонну здатність – Г&#

На Хмельниччині Україна укріплює оборонну здатність – Г&#

24.09.14 08:47 0 768
Ми маємо бути готові боронити державу, заявив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.

Глава держави повідомив, що найближчим часом буде представлена концепція реформи оборонного і безпекового сектору.

«Головний здобуток України, який продемонстрували на Донбасі, - ми вміємо захищатися, і кримського сценарію не буде», - заявив Президент.

Говорячи про укріплення оборони, Президент поінформував, що зараз проводиться серйозна робота під керівництвом віце-прем'єра Володимира Гройсмана з будівництва фортифікаційних споруд, яка забезпечить надійну лінію оборони та створить можливості утримувати рубіж. За словами Президента, до цього фортифікаційного будівництва залучено найкращих фахівців України.

«Ми за два з половиною тижні отримали, нарешті, можливість відвести ті частини, які стояли там достатньо довго, для ротації та відновлення боєздатності», - поінформував Петро Порошенко.

Президент повідомив, що Україна навчилася протидіяти диверсійним атакам та сепаратистським настроям. «4-5 місяців тому ми про це навіть не чули, а тепер Україна має випрацьований певний імунітет на протидію диверсійним і сепаратистським настроям», - заявив Глава держави.

За словами Президента, суттєво покращено діяльність Служби безпеки України і інших відомств, які займаються протидиверсійною роботою. «Кожен день ефективно затримуються диверсійні групи, які готувалися роками, які планували захоплення оборонних підприємств, замахи на життя державних діячів», - відзначив Президент.

Глава держави також повідомив, що розширюється співпраця з іноземними радниками, які будуть допомагати «з коліс будувати оборону держави».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Приходько Кобзону: Вам, як ...

КОМЕНТАРІ