Голова ВССУ Борис Гулько відвідав апеляційні суди Тернопільської та Хмельницької областей

Голова ВССУ Борис Гулько відвідав апеляційні суди Тернопільської та Хмельницької областей

24.09.14 11:59 0 763
Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Борис Гулько та голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк відвідали апеляційні суди Тернопільської та Хмельницької областей.

Під час наради в Апеляційному суді Хмельницької області за участю суддів цієї установи та керівників районних судів області було підведено підсумки розгляду справ і матеріалів місцевими судами, їх розгляду в апеляційному та касаційному порядку в першому півріччі 2014 року.

Актуальні питання здійснення судочинства розглядалися й на нараді, яка відбулася в Апеляційному суді Тернопільської області.

Водночас у рамках візиту керівників ВССУ та ДСАУ відбулися зустрічі з головою Тернопільської обласної держадміністрації Олегом Сиротюком, міським головою Тернополя Сергієм Надалом, а також керівником Хмельницької обласної державної адміністрації Леонідом Прусом, головою Хмельницької обласної ради Іваном Гончаром та міським головою Хмельницького Сергієм Мельником. Під час цих зустрічей було обговорено проблемні питання організаційного забезпечення діяльності судових установ обох областей.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 52 тисячі жителів ...
Наступна новина: Обама: боротьба проти ...

КОМЕНТАРІ