Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському затримали крадійку, яка протягом двох місяців переховувалась у сусідній області

Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському затримали крадійку, яка протягом двох місяців переховувалась у сусідній області

24.09.14 08:17 0 723
Жінка викрала у довірливого кам'янчанина банківську картку та зняла з неї всі гроші, після чого вирушила до Чернівецької області, де переховувалась протягом двох місяців.

Ще в липні на території автовокзалу у Кам'янці-Подільському 32-річна жіночка спритно задурила голову місцевому жителю та непомітно витягла у нього з кишені банківську картку, підгледівши перед тим PIN-код. І буквально впродовж години з банківського рахунку потерпілого зникли усі гроші. А це, між іншим, 8 тисяч гривень.

— Виявивши відсутність картки та грошей на рахунку, кам'янчанин звернувся із заявою до міліції. За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження (ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України), — розповів начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Потерпілий детально описав злодійку, а відділення банку, яке обслуговувало картку, в найкоротші терміни надало усі необхідні дані, які допомогли встановити особу зловмисниці.

Проте одразу ж після вчинення крадіжки жінка поїхала до сусідньої Чернівецької області, де переховувалась протягом останніх двох місяців, а коли знову завітала до Кам'янця-Подільського, щоб провідати подругу, буквально одразу ж була затримана працівниками міліції прямо в одному із закладів громадського харчування.

Наразі зі злодійкою працює слідчий. Найближчим часом кримінальне провадження буде направлено до суду, який і визначить міру покарання. Згідно Кримінального кодексу України, найбільше покарання, яке їй загрожує — позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ