У Львові бібліотекарі і читачі проведуть благодійний ярмарок

У Львові бібліотекарі і читачі проведуть благодійний ярмарок

24.09.14 10:05 0 810
29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, у Львові відбудеться благодійний ярмарок «Рука допомоги».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ярмарок триватиме з 13.00 до 16.00 на площі Ринок, де кожен небайдужий львів’янин чи гість міста зможе придбати виготовлені з великою любов’ю різноманітні сувеніри: картини, вази, ляльки-мотанки, листівки, браслети, віночки, кумедні восьминіжки. Загалом буде виставлено понад 500 робіт читачів, їхніх батьків, а також бібліотекарів Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова.

Зіпсовані CD-диски, пластикові баночки з-під шампуню, яєчка від kinder-сюрпризу, кусочки пінопласту, обрізки тканини та паперу, залишки ниток, старі платівки, різні побутові дрібниці – все це використали, як справжні майстри, наймолодші громадяни Львова – читачі 17 дитячих бібліотек – під час підготовки до ініційованого ними благодійного ярмарку.

«Рука допомоги» – головна частина великого дійства під назвою День кольору хакі «Бібліоготовність №1».

Упродовж дня бібліотекарі пройдуть експрес-вишкіл «Бібліотечний призов» в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста, читачі-підлітки візьмуть участь у квест-естафеті «Українська звитяга», а згодом площу «захопить» музичний десант бібліотечного рок-гурту «ПашКо».

Щирі слова підтримки бійцям АТО можна буде написати в майстерні листівок «Вітання солдату».

Завершиться День візитом милосердя у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону та Клінічний госпіталь Західного регіонального управління Державної прикордонної служби. Пораненим бійцям діти принесуть не тільки любов, частинку власного серця та ангеликів з бісеру родини Кугівчак, а й матеріальну допомогу – кошти, зароблені під час Благодійного ярмарку, та одноденний заробіток бібліотекарів Централізованої бібліотечної системи для дітей.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ