Більшість львів’ян переконані: до Львова Путіну не добратися

Більшість львів’ян переконані: до Львова Путіну не добратися

24.09.14 12:32 0 741
Вчора минуло 75 років з того часу, як радянські війська увійшли до Львова. Своє вторгнення вони називали «справедливою визвольною місією». ж львів'яни непокояться щоб історія, майже сторічної давності, не повторилася. Позаяк, російські війська знову зайшли на нашу територію з тією ж «гуманною визвольною метою».

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00) у рубриці "Твоя думка" журналіста Наталії Бахамент.

Більшість львів’ян, з якими вдалося поспілкуватися журналістам телеканалу ZIK, переконані: вирішення українсько-російського конфлікту залежить від президента України. Мовляв, якщо він грамотно покерує урядом і своїми президентськими силами, то у його силах зберегти суверенітет України.

«Якщо президент такий самий лопух, як всі попередні, то нам варто очікувати, що радянські війська будуть у Львові. Якщо ж ні, то ми збережемо цілісність України», – зазначає опитаний львів’янин.

«Нам потрібно розраховувати на допомогу наших Західних сусідів. Тому що, від Росії можна чекати будь-чого», – каже опитаний львів’ян .

Втім, всі львів’яни переконані: до Львова українському агресору не добратися. Адже, нація Галичини стоятиме за територію України до останнього подиху.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ