Буковинські міліціонери повернули крадене добро комунальникам

Буковинські міліціонери повернули крадене добро комунальникам

24.09.14 17:44 0 790
На Вижниччині невідома особа обікрала приміщення житлово-комунального підприємства. Директор одразу ж звернулася до правоохоронців за допомогою.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам працівники сектору карного розшуку Вижницького райвідділу УМВС встановили, що до крадіжки причетний 20-річний місцевий мешканець, раніше вже судимий за майнові злочини. Відомо, що він ніде не навчається та не працює.

Молодик вночі шляхом віджиму металопластикового вікна проник у приміщення підприємства. Звідти зловмисник виніс два монітори, два комп'ютерні системні блоки загальною вартістю 10 тисяч гривень та грошові кошти в сумі 200 гривень. Крадене хлопець планував продати. Але завдяки оперативній роботі міліціонерів чуже добро повернуто власникам, а молодик відповідатиме за скоєне перед Законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини молодику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: "На ...
Наступна новина: Львівщина: в області ...

КОМЕНТАРІ