Спортивна делегація Луцька успішно виступила на XX міжнародному фестивалі «Спорту дітей і молоді» у місті Замость

Спортивна делегація Луцька успішно виступила на XX міжнародному фестивалі «Спорту дітей і молоді» у місті Замость

24.09.14 15:59 0 781
На оперативній нараді голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець поінформував про результати виступу спортивної делегації м. Луцька, яка брала участь у XX міжнародному фестивалі «Спорту дітей і молоді» у місті Замость.

За його словами, на запрошення товариства промоції фізичної культури в місті Замость (Республіка Польща) 19-21вересня спортивна делегація міста брала участь у ХХ Міжнародному фестивалі спорту дітей та молоді. Вона була другою по чисельності учасників і заявлена у трьох видах спорту з чотирьох, які були включені до конкурсної програми. Всього ж у фестивалі цьогоріч брало участь 26 команд з України, Словаччини та Польщі.

У змаганнях з легкої атлетики (тренер Ірина Корнелюк) наша команда була представлена у змаганнях з бігу, стрибків та метань. Успішними були виступи наших легкоатлетів. У бігу на 300 м Наталія Павлюк була п'ятою, а в метанні списа Оксана Корнелюк - четвертою. У метанні списа серед юнаків не було рівних нашим луцьким спортсменам. Палій Павло метнув спис найдальше, а його товариш по команді Дмитро Кальков - став другим. У штовханні ядра Ірина Уєвич зайняла друге місце. За результатами всіх виступів легкоатлети міста посіли п'яте загальнокомандне місце серед дванадцяти команд, заявлених на даний вид.

В змаганнях з волейболу серед дівчат суперниками нашої команди (тренери Олена Алєксєєва і Галина Ромашкевич) були команди з Польщі, Ковеля і міста Мостиська (Львівська область). У всіх матчах турніру наші дівчата отримали перемоги над суперниками і в підсумку посіли перше загальнокомандне місце.

В змаганнях з гандболу серед юнаків наша делегація була представлена двома командами (тренери Ростислав Ланевич і Володимир Хомюк). Команда старшої вікової групи всі ігри провела успішно, здолавши своїх суперників. А команда молодшої вікової групи програла лише господарям і своїм старшим товаришам по виду. Оскільки перша команда виступала поза конкурсом, наша друга команда у підсумку зайняла друге місце після команди господарів з міста Замость.

У загальнокомандному заліку спортивна делегація міста Луцька зайняла друге місце, поступившись лише господарям - місту Замость (Польща) і на пів очка випередила команду міста Дніпропетровська, яка у підсумку стала третьою.

Юрій Волинець зауважив, що переможці та призери з усіх видів спорту, а також спортивні делегації команд-переможців нагороджені медалями, дипломами і кубками від організаторів змагань.

Міський голова Микола Романюк подякував усім спортсменам і тренерам команд за підготовку та успішний виступ на престижному спортивному форумі міст-партнерів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вперше ...
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ