Луцький зоопарк знову отримав нових мешканців

Луцький зоопарк знову отримав нових мешканців

24.09.14 11:47 0 739
Це тварини із зоопарку «Лімпопо», що на Львівщині, - повідомляють на офіційній сторінці підприємства у соціальній мережі Facebook. “Колекція нашого звіринця поповнилася двома американськими єнотами (або єнотами-полоскунами). Особливість цих тваринок – перш, ніж споживати їжу, вони обов'язково «миють» її у воді. Наші малюки перші кілька днів були дуже обережні та ховалися. Але апетит у них одразу був гарний: коли їх ніхто не бачив, виходили та із задоволенням наминали запропоновані овочі, варене м'ясце, яйця”, - йдеться у повідомленні.

Тепер єнотики потроху звикають до нової оселі та нових людей. Ще одні новосели – страуси Ему. Птахи - дуже милі та приязні. Але змушені постійно попереджувати, аби відвідувачі не простягали до них рук і не годували їх. “Вони потребують спеціального харчування, і це - турбота працівників зоопарку. Від вашого розуміння залежить їх здоров' я і навіть життя!”, - попереджають працівники підприємства.

Вівці породи «рацька» - теж відтепер мешканці Луцького зоопарку. Їх характерна зовнішня ознака – розкішна, мало не до землі, шерсть (щоправда їх недавно стригли) і довгі спіралеподібні роги.

Ну, і ще поповнилася пташина колекція сімейством діамантових фазанів і новими видами цесарок.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ