В УМВС Волині призначили нового заступника

В УМВС Волині призначили нового заступника

24.09.14 09:20 0 745
Представити особовому складу першого заступника начальника – начальника слідчого управління Василя Дячука прибув перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олександр Вакуленко.

У вступному слові столичний гість наголосив на тому, що Василь Іванович має великий досвід роботи у слідчих підрозділах, тож висловив сподівання, що показники Волинської області у розкритті та розслідуванні злочинів будуть ще вищими.

Начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига побажав своєму заступнику успіхів у роботі.

Своєю чергою Василь Дячук подякував керівництву за довіру та пообіцяв пліч-о-пліч із особовим складом виконувати поставлені перед ними завдання.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

Довідка

Василь Дячук народився 7 травня 1972 року в Чуднівському районі Житомирської області.

У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Кандидат юридичних наук, заслужений юрист України.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у жовтні 1992 року курсантом Івано-Франківського училища міліції МВС України. З вересня 1994 до січня 1999 року був слідчим слідчого відділення Чуднівського РВВС. Упродовж наступних десяти років пройшов шлях від слідчого слідчого відділу УМВС України на Південно-Західній залізниці до начальника відділу контролю за розслідуванням злочинів, пов'язаних з ДТП, управління процесуального контролю Головного слідчого управління МВС України.

А з січня 2009 року – викладач, старший викладач, доцент кафедри кримінально-правових дисциплін та профілактики злочинів Академії Управління МВС.

З жовтня 2010 року призначений начальником 2-го відділу Управління з розслідування злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, Головного слідчого управління МВС України.

З січня 2011 – заступник начальника Головного слідчого управління МВС України – начальник управління розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи.

Перед призначенням на Волинь працював першим заступником начальника - начальником слідчого управління УМВС України в Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Михайло ...
Наступна новина: Хмельниччина вшанувала ...

КОМЕНТАРІ