Землевпорядна служба Закарпаття створила атлас з переліком підібраних земельних ділянок для учасників АТО

Землевпорядна служба Закарпаття створила атлас з переліком підібраних земельних ділянок для учасників АТО

24.09.14 15:32 0 747
Землевпорядна служба Закарпатської області створила атлас, у якому розміщено перелік підібраних земельних ділянок для військовослужбовців – учасників АТО, які захищають територіальну цілісність на сході країни. Атлас складається з викопіювань з топографо-геодезичних карт масштабу 1:10000 із зображенням земельних наділів у розрізі місцевих рад на території області, містить інформацію про місце розташування ділянки, площу та її цільове призначення.

– Атлас створений задля візуалізації підбору земельних наділів на території області. Він буде корисним для бажаючих отримати наділ, тому в електронному вигляді ми передамо його територіальним органам Держземагентства у районах та органам виконавчої влади і місцевого самоврядування, – зауважив перший заступник начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимир Токар.

Наразі фахівці органів земельних ресурсів області надають громадянам методичну та консультативну допомогу при складанні відповідних клопотань, забезпечують необхідним графічним матеріалом, роз'яснюють положення нормативно-правових актів, норми чинного земельного законодавства.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 69 ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ