Керівництво Управління ДСНС в області взяло участь у роботі першої польсько-української науково-практичної конференції «Екстрена медицина в Польщі та Україні»

Керівництво Управління ДСНС в області взяло участь у роботі першої польсько-української науково-практичної конференції «Екстрена медицина в Польщі та Україні»

24.09.14 12:16 0 815
22 вересня в Івано-Франківську пройшла перша польсько-українська науково-практична конференція «Екстрена медицина в Польщі та Україні». Захід відбувся під патронатом Міністерства охорони здоров’я Республіки Польща, Міністерства охорони здоров’я України, ректорів Варшавського медичного та Івано-Франківського національного медичного університетів. На конференції обговорювалися важливі аспекти організації та функціонування системи екстреної медичної допомоги в Україні та Польщі, перспективи розвитку цієї важливої галузі, обмінювалися досвідом.

На конференцію запросили й керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. Перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк ознайомив присутніх науковців з основними характеристиками Прикарпаття в рамках створення інтегрованої системи порятунку життя. Він підкреслив важливість плідної співпраці у цій царині рятувальників і медиків, адже усі працюють задля спільної мети - надати вчасну кваліфіковану допомогу усім, хто цього потребує.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: У Facebook та Twitter ...

КОМЕНТАРІ