Івано-Франківщина: заступник начальника УКЗ УМВС в області приймав громадян у Рожнятові

Івано-Франківщина: заступник начальника УКЗ УМВС в області приймав громадян у Рожнятові

24.09.14 11:08 0 688
На Прикарпатті керівництво обласної міліції, начальники структурних підрозділів УМВС та їх заступники продовжують здійснювати виїзні прийоми громадян, аби поспілкуватися з громадянами у регіонах області.

в приміщенні Рожнятівського райвідділу міліції заступник начальника УКЗ УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Роман Якубів здійснював прийом громадян.

У ході зустрічі кожен з тих, хто прийшов на прийом, мав можливість особисто поспілкуватись із представником обласного управління міліції , поставити свої запитання, а також отримати кваліфіковану, в тому числі і консультативну допомогу .

Підполковник міліції уважно вислухав кожного відвідувача. У ході розмови детально вникав у суть кожної озвученої проблеми, аналізував супутні їй обставини та роз'яснював спірні моменти.

Усі звернення громадян, які є в компетенції міліції, були належним чином прийняті, зареєстровані, направлені для розгляду та прийняття відповідного рішення. А з питань, коло яких не входить до компетенції міліції, громадяни отримали консультації та роз'яснення.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Львівських школярів ...

КОМЕНТАРІ