У Львівській області у м. Гуанчжоу (КНР) відбудеться 116-й Китайський ярмарок імпортно-експортних товарів

У Львівській області у м. Гуанчжоу (КНР) відбудеться 116-й Китайський ярмарок імпортно-експортних товарів

24.09.14 09:55 0 806
З 15 жовтня до 4 листопада 2014 року у м. Гуанчжоу (КНР) відбудеться 116-й Китайський ярмарок імпортно-експортних товарів (Кантонський ярмарок).

Місце проведення: Павільйон Пачжоу китайської ярмарки імпортно-експортних товарів (КНР, м Гуанчжоу, вул. Юецзянчжунлу 380).

Організаторами 116-го Китайського ярмарку імпортно-експортних товарів виступили Міністерство комерції КНР, Народний уряд провінції Гуандун, Центр зовнішньої торгівлі Китаю.

Захід відбуватиметься у три етапи. Так, упродовж 15-19 жовтня учасники представлять електронні товари, побутову техніку, будівельні матеріали, вироби з заліза та механічне обладнання. У рамках другого етапу, що триватиме протягом 23-27 жовтня, експонуватимуться побутові споживчі товари (кухонне приладдя, побутова кераміка та фарфор тощо) сувенірно-подарункова продукція, прикраси для дому (художні вироби зі скла, лози та металу, меблі, садові предмети, устаткування для водотерапії просто неба). На третьому етапі – з 31 жовтня по 4 листопада – можна буде ознайомитися з кращими зразками продуктів харчування, текстилю та одягу, взуття, офісного приладдя, предметів для відпочинку, колекціями сумок і валіз, а також із лікарськими і тонізуючими засобами, медичними інструментами, витратними та перев'язувальними матеріалами

Детальна інформація знаходиться на офіційному веб-сайті ярмарку www.cantonfair.org.cn.

У разі зацікавленості щодо участі у вищезазначеному заході звертатися до Канцелярії Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР за тел. (044) 284-77-10, (044) 284-67-69.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ