У львівському парку чоловік серед білого дня пограбував жінку

У львівському парку чоловік серед білого дня пограбував жінку

24.09.14 13:31 0 850
Правоохоронці встановили особу зловмисника, який у парку пограбував львів'янку. Ним виявився 24-річний раніше судимий місцевий мешканець.

У Сихівський райвідділ міліції, 20 вересня, звернулася 26-річна львів'янка, яка повідомила, що коли вона близько одинадцятої години дня знаходилася у одному з парків міста до неї підійшов невідомий чоловік та зірвав з її шиї золотий ланцюжок. Сума завданих збитків становить 3000 гривень.

За словами першого заступника начальника Сихівського РВ – начальника слідчого відділу капітана міліції Андрія Ткачика, цим грабіжником виявився 24-річний раніше судимий львів'янин.

«Працівники карного розшуку помітили зловмисника та затримали його. Встановлено, що цей чоловік три місяці тому був звільнений з місць позбавлення волі за скоєння аналогічного злочину», - розповів Андрій Ткачик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ