Чернігів: Колективу працівників культури міста представили нового керівника

Чернігів: Колективу працівників культури міста представили нового керівника

24.09.14 09:17 0 769
Новим начальником управління культури міської ради став Юрій Ткач, який дотепер очолював посаду заступника начальника цього управління. під час робочої наради закладів культури і мистецтва, підпорядкованих управлінню культури міської ради, його як нового очільника управління представив колективу заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

У своєму зверненні до працівників галузі культури міста Станіслав Віхров підкреслив, що на мережа закладів культури і мистецтва збережена на стабільному рівні і складає 20 установ. Серед них: два комунальні підприємства: КП "Міський палац культури" та КП "Центральний парк культури та відпочинку" міської ради, комунальний клубний заклад "Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді", дві музичні школи: Чернігівська музична школа № 1 ім. С. Вільконського", Чернігівська дитяча музична школа № 2, Міська школа мистецтв та Чернігівська дитяча художня школа.

У переліку закладів культури С. Віхров назвав також Чернігівську міську комунальну централізовану бібліотечну систему, що включає 13 установ, та школи естетичного виховання міста, які мають 12 філій на базі загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова. В початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах міста успішно працюють 64 творчі колективи із загальною кількістю учасників близько 1500 учнів, - зазначив заступник міського голови. Плідною також є робота КП "Міський палац культури" міської ради, де на збережено і працює 25 клубних формувань із кількістю учасників 1100 осіб.

Заступник міського голови відзначив значну роль творчих колективів Чернігова, які гідно представляють своє місто під час проведення міських, загальнонаціональних заходів та за межами країни і побажав новому керівнику управління культури та всім його працівникам подальших творчих успіхів у цій суспільно важливій справі.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ