Рівненські оперативники затримали грабіжника "на гарячому"

Рівненські оперативники затримали грабіжника "на гарячому"

24.09.14 10:53 0 717
Працівники відділу карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції затримали 24-річного зловмисника, який на одному із ринків в обласному центрі пограбував пенсіонерку.

Цього дня 57-річна рівнянка Людмила проходила по вулиці Полуботка, що в Рівному, коли зненацька до неї підбіг незнайомець вирвав з рук гаманець і зник. Жінка відразу почала кликати на допомогу. Правоохоронці, які проходили поруч миттєво відреагували на крик жінки.

За кілька хвилин, завдяки професіоналізму та оперативності рівненських міліціонерів зловмисник був затриманий неподалік від місця вчинення пограбування. Наживою зловмисника стали особисті речі жінки, гаманець та грошові кошти в сумі близько 400 гривень. Під час зовнішнього огляду у зловмисника правоохоронці виявили усі речі потерпілої.

Викрадачем виявися 24-річний рівнянин Андрій, неодружений, несудимий. Цього ж дня молодика затримували працівники міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин.

— Мені потрібні були гроші для того аби придбати чергову дозу. Я побачив жінку з гаманцем і вирішив її пограбувати — говорить Андрій. — Я шкодую про вчинене і якби міг повернути час назад ніколи не вчинив би це.

— Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Наразі Андрію оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській

області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Освітяни Житомирщини ...
Наступна новина: МОН закликає студентів і ...

КОМЕНТАРІ