Хто відповідатиме за тисячі смертей українців?

Хто відповідатиме за тисячі смертей українців?

24.09.14 09:55 0 1690
Щодня українцям повідомляють у різних засобах масової інформації про співвітчизників, загиблих у зоні так званої антитерористичної операції. Та насправді в Україні має місце не АТО, а справжня війна. Вважаю, що як ніколи, речі потрібно називати своїми іменами, адже мають бути відповідальні за усе, що коїться в державі. А коїться у нас чимало несправедливих і ганебних речей, які тільки шкодять українцям на шляху до завершення війни.

Так, незважаючи на те, що громадяни масово надають фінансову допомогу на підтримку військовим, наші солдати постійно повідомлять, що на фронті вони належно не озброєні, не мають відповідного спецодягу, бронежилетів, потрібного спорядження і не мають можливості дати ворогу відсіч. Виникає запитання: чому зібрані кошти не використовують за призначенням і куди діваються гроші?

Не правильним видається й те, що часто в гарячі точки відсилають зовсім молодих хлопців, які навіть не вміють у руках тримати зброї, не знають, як поводитися під час бою, не отримали потрібного вишколу, а воювати їм доводиться з найманцями-професіоналами. І за кілька днів по тому, як юнаки прибувають на Схід, до рідних сіл та міст чимало з них повертаються "вантажем 200", бо їх використали як гарматне м'ясо.

Кремлівським прихвосням просто і легко вдається ввозити до України невідомий вантаж і вивозити звідси державне майно. Уже тричі московський конвой під благородною назвою "гуманітарний" без усяких перешкод і труднощів в'їжджає на Донбас: вивантажують зброю і військове оснащення для убивць українського народу, і тими ж автівками вивозять цінне обладнання з українських заводів. Відомо, що останній конвой, який прибув у Донецьк в суботу, 20 вересня, доставив зовсім не гуманітарний вантаж, а боєприпаси і "глушилки" для терористів.

У той же час Україна підписує "перемир'я" з терористами – як правило, домовленості дотримується тільки українська сторона і від цього ж страждає. Адже, за словами наших воїнів, у час затишшя окупанти їх обстрілюють, як і раніше, а українським солдатам у відповідь відкривати вогонь не дозволяють, бо ж у нас "перемир'я"... Хоча насправді розуміємо, що ніякий договір і ніщо інше не зупинить Путіна на шляху до захоплення нашої території, хіба що спільна протидія Європи і світу тероризму Росії. А це вкрай потрібно, бо якщо ми не зупинимо агресора на Донбасі – завтра він зазіхне на центральну та західну частини України, а потім розширить свої масштаби й на інші держави.

Якщо ми і надалі закриватимемо на все це очі – війна в Україні закінчиться нашою великою поразкою. Бо така війна, яка поки що триває на Сході, тільки на руку Путіну і його прихвосням. Хтось повинен за все це несті відповідальність. Якщо відсилаємо молодих, недосвідчених синів України на фронт – маємо відповісті їхнім матерям, чому під вогонь кинули саме їхніх дітей; якщо не можемо забезпечити армію необхідними речами, щоб була можливість воювати, – то відзвітувати перед народом, чому не спроможні подбати про своє військо, коли до цієї допомоги долучається вся країна і світ. Маємо встановити справедливість, щоби зупинити безлад у державі, відвоювати свою землю і покласті край війні, бо якщо цього не зробимо – можна вважати, що смерті наших героїв були марними.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 4)
Попередня новина: У Львівській області у м. ...
Наступна новина: Китай: уйгурський учений ...

КОМЕНТАРІ