Тривають наради з керівниками комунальних закладів та установ обласної ради щодо виконання рішень Тернопільської обласної ради

Тривають наради з керівниками комунальних закладів та установ обласної ради щодо виконання рішень Тернопільської обласної ради

24.09.14 08:05 0 707
Під головуванням першого заступника голови обласної ради Сергія Тарашевського 23 вересня, відбулася чергова нарада з керівниками комунальних закладів та установ щодо виконання нещодавно прийнятих рішень Тернопільської обласної ради. Стосуються вони списання та відчуження майна, розроблення та затвердження статутів установ. А також переведення керівників на контрактну форму трудових відносин згідно із затвердженим сесією 21 серпня «Положенням про порядок призначення на посади та звільнення з посад, укладення контрактів з керівниками підприємств, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області».

Під час наради зазначалося, що прийняті рішення та регуляторні акти впорядкують діяльність установ спільної власності громад та зобов'язують звітування керівників про діяльність.

Уже відбулися зустрічі керівників госпрозрахункових підприємств та комунальних закладів освіти. У наступні дні заплановані наради з представниками керівництва закладів та установ сфери культури, медицини та соціального напрямку.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: місцеві ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ