В Хмельницькому відбулися навчання працівників ізоляторів тимчасового тримання

В Хмельницькому відбулися навчання працівників ізоляторів тимчасового тримання

25.09.14 09:52 0 653
Працівники ізоляторів тимчасового утримання осіб, підозрюваних у вчиненні злочинів, з‘їхалися з усієї області до Хмельницького, щоб вдосконалити свою професійну майстерність.

Міліціонери навчалися правильно конвоювати затриманих, забезпечувати дотримання їх прав, оглядати камери з метою виявлення заборонених предметів тощо. Навчання проходили на базі ізолятора тимчасового тримання Хмельницького міськвідділу міліції.

Навчальний процес розпочався з вивчення нововведень у законодавчій базі, а продовжився практичними заняттями. Працівники міліції кілька годин поспіль вправлялися у обшуках камер, де перебувають затримані, посадці їх в автомобіль та конвоюванні під час слідчих дій.

Заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк розповідає, що останнім часом в пенітенціарних установах частішають випадки, коли родичі затриманих намагаються передати їм заборонені предмети, як то телефони чи нарковмісні речовини, тому зайвий раз відточити професійну майстерність працівникам ізоляторів не завадить, що за потреби швидко попередити можливі інциденти.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ