На Хмельниччині піротехніки знищили 16 вибухонебезпечних предметів

На Хмельниччині піротехніки знищили 16 вибухонебезпечних предметів

25.09.14 12:33 0 637
22 вересня о 13:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили вісім ручних гранат РГД-5.

Вибухонебезпечні знахідки були виявлені напередодні на території приватного домогосподарства в с. Лапківці Хмельницького району. Про місцезнаходження підозрілих предметів власник повідомив на пункт зв’язку 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький.

Крім того, під час проведення контрольного обстеження території сапери додатково виявили ще 8 ручних гранат Ф-1, які знищили 23 вересня о 15:00.

Загалом, із початку року на території Хмельниччини виявлено та знищено 1522 вибухонебезпечних предметів, з них 71 – за поточний місяць.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: У Львові червоноградські ...

КОМЕНТАРІ