У Хмельницькому затримали розбійника, який здійснив напад на обласний наркодиспансер

У Хмельницькому затримали розбійника, який здійснив напад на обласний наркодиспансер

25.09.14 11:09 0 653
Працівники міліції "на гарячому" затримали 27-річного жителя м. Красилів, який, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагав у лікарів Хмельницького наркодиспансеру 200 таблеток метадону.

Близько 12.30 молодий чоловік зайшов у кабінет замісної терапії Хмельницького обласного наркологічного диспансеру, і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати у лікаря-нарколога 200 таблеток метадону.

В подальшому з'ясувалося, що пістолет був іграшковий, але ззовні виглядав, як справжній, тож лікар налякалася не на жарт. Але тут на допомогу прийшли пацієнти диспансеру, учасники метадонової програми. Помітивши, що щось негаразд, вони відштовхнули нападника від лікарки, медперсонал тим часом викликав правоохоронців. Слідчо-оперативна група приїхала за кілька хвилин і затримала нападника на місці.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області Володимир Рейман, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 308 "Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин, поєднане з насильством, яке є небезпечним для життя та здоров'я" Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ