В Луцьку безкоштовна екскурсія з нагоди Всесвітнього дня туризму

В Луцьку безкоштовна екскурсія з нагоди Всесвітнього дня туризму

25.09.14 09:19 0 715
Центр туристичної інформації та послуг запрошує усіх лучан та гостей міста приєднатися до безкоштовної екскурсії, присвяченої відзначенню Всесвітнього дня туризму в Україні. Ми здійснимо ще одну цікаву подорож у минуле та спробуємо відгадати загадки історії Луцька разом з нашим екскурсоводом Віктором Загрією.

Свій шлях ми розпочнемо від Центру туристичної інформації та послуг, дізнаємося про легенду зведення монастиря Тринітаріїв, пройдемо далі до будинку родини Кронштейнів та Братського мосту, Хрестовоздвиженського братства, Лютеранської кірхи, Костелу cв. Петра і Павла, Домініканського монастиря, а також відкриємо для себе трагічну долю Великої синагоги та монастиря ордену святої Бригіти, і звичайно не оминемо увагою Замок. На усіх охочих чекає захоплива подорож сторінками історії старого Лучеська.

Отже, чекаємо всіх біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2) у суботу, 27 вересня о 11:30.

*

Довідка. Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня. Свято було встановлено рішенням Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія. День туризму в Україні відзначають теж 27 вересня згідно з Указом Президента України «Про День туризму» від 21 вересня 1998 року № 1047/98.

КП “Центр туристичної інформації та послуг” (723419)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщини правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ