Луцьк: здоров'я вашого серця - у ваших руках!

Луцьк: здоров'я вашого серця - у ваших руках!

25.09.14 13:02 0 678
З 29 вересня по 3 жовтня на Волині традиційно відбуватиметься Всесвітній день серця. В усьому світі його відзначають в останню неділю вересня.

З нагоди цього дня Центр моніторингу обстеження населення Програми «ВОЛИНЬКАРД» та КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» за підтримки управління охорони здоров'я Луцької міської ради запрошують волинян пройти безкоштовне медичне обстеження на виявлення факторів ризику серцево-судинних захворювань.

Обстеження проводитиметься з 29 вересня по 3 жовтня 2014 року в приміщенні КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» (колишня «Поліклініка №1», перший поверх) за адресою: м. Луцьк, пр. Волі 66а, з 8.00 до 12.00.

Кваліфіковані медичні працівники визначать рівень холестерину та артеріального тиску, окружність талії та проведуть опитування.. За результатами обстеження буде визначено персональний рівень ризику серцево-судинних захворювань.

ВАЖЛИВО: обстеження повинне проводитися натщесерце!

Корисна інформація:

контролюйте свій рівень артеріального тиску. У нормі він має бути нижчий 140/90 мм.рт.ст., незалежно від віку та статі.

холестерин – основний ворог серця, адже саме він формує атеросклеротичні бляшки в судинах і призводить до інфаркту та інсульту. У здорової людини холестерин має бути нижчим ніж 5,0 ммоль/літр, при наявності захворювань серця – менше 4,0-4,5 ммоль/літр;

підвищений рівень глюкози в крові збільшує ризик розвитку інфаркту та інсульту. Норма глюкози: 3,3 – 5,5 ммоль/літр.

Управління охорони здоров'я міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: В Закарпатській області під ...

КОМЕНТАРІ