В Луцьку депутати вирішили збільшити фінансування Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей

В Луцьку депутати вирішили збільшити фінансування Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей

25.09.14 08:43 0 651
Відбулося розширене засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів за участю міського голови Миколи Романюка, його заступників Лариси Соколовської, Тараса Яковлева, секретаря міської Сергія Григоренка.

Комісія заслухала начальника управління фінансів та бюджету міської ради Лілію Єлову, яка доповіла п ро внесення змін до рішення міської ради від 07.02.2014 № 53/3 «Про бюджет міста Луцька на 2014 рік» з врахуванням змін, внесених міською радою.

Зміни стосувалися фінансування Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей - мешканців міста Луцька. Лілія Єлова зазначала, що потрібно збільшити фінансування на матеріальну допомогу, продуктові набори, безоплатний проїзд у транспорті та пільги за утримання будинків осіб названої категорії. Директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Боярин просила депутатів внести корективи щодо порядку надання допомоги.

Поки немає чіткого визначення у законодавстві учасника бойових дій щодо бійців, які зараз беруть участь у війні на Сході, Микола Романюк запропонував міською програмою надати пільги усім мобілізованим військовослужбовцям незалежно від того, чи були вони призвані військкоматом чи з міліцейської структури або прикордонних військ.

Сергій Григоренко закликав депутатів підтримати названі зміни, адже важливо, щоб програма працювала і гроші дійшли до людей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ