Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на заводі Nestle

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на заводі Nestle

25.09.14 14:53 0 729
Днями працівники ДСНС у с. Смолигів Луцького району провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі на складі готової продукції на заводі з виробництва харчових продуктів Nestlé.

Метою цих навчань було відпрацювання взаємодій пожежно-рятувальних підрозділів з персоналом підприємства при гасінні пожеж.

Під час навчань відпрацьовували взаємодію адміністрації об’єкту з підрозділами пожежно-рятувальної служби, дії персоналу об'єкту при виникненні пожеж, перевірили справність протипожежного водопостачання об’єкту.

У навчанні задіяно 2 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 9 чоловік особового складу Державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин У ДСНС у Волинській області.

Як зазначив начальник ДПРП №20 смт Торчин Управління ДСНС у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Юрій Вавров: «Проведення тактико-спеціальних навчань з відпрацювання дій персоналу та адміністрації заводу щодо евакуації людей та ліквідації пожежі до прибуття відділень пожежно-рятувальної служби необхідні для того, аби завтра не було надзвичайних ситуацій».

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курченко відмовився від ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині у ...

КОМЕНТАРІ