Державтоінспектори Волині вирушили на Схід для зміни своїх колег

Державтоінспектори Волині вирушили на Схід для зміни своїх колег

25.09.14 11:12 0 656
Працівники УДАІ УМВС України у Волинській області виконуватимуть бойові завдання разом із військовими в зоні проведення АТО.

Проводжали правоохоронців не лише колеги та рідні, а й небайдужі волиняни. Відтак діячі культури та мистецтв Волині, які виступають ініціаторами благодійної акції «Все для перемоги», подарували хлопцям засоби захисту, п'ять бронежилетів та п'ять «розгрузок».

Спеціальний інструктаж перед від'їздом провели начальник обласного управління міліції Петро Шпига та начальник УДАІ Володимир Кравченя.

–Бажаємо достойно виконати свої службові обов'язки та повернутися додому в повному складі, - із такими словами звернувся до працівників керівник обласного управління ДАІ.

Своєю чергою Петро Шпига зауважив:

– У зоні проведення АТО ви впродовж місяця забезпечуватимете не тільки громадський порядок, проїзд спеціалізованих автомобілів і супровід автобусів із переселенцями, а й надаватимете допомогу пораненим та місцевому населенню. Тож кожен із вас повинен бути максимально уважним і обережним, завжди готовим підтримати своїх колег по службі, адже лише разом ви зможете гідно виконати поставлені перед вами завдання. Тож бажаю вам успіхів і Божого благословення.

Волинські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе, аби з честю виконати службовий обов'язок та допомогти військовим в обороні держави.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ