Волинські правоохоронці дбають про безпеку школярів

Волинські правоохоронці дбають про безпеку школярів

25.09.14 15:24 0 667
У рамках комплексу профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники кримінальної міліції у справах дітей разом із державтоінспекторами відвідують навчальні заклади і проводять уроки дорожньої грамоти з наймолодшими школярами.

Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, профілактичну бесіду організували з учнями 2-3 класів НВК – Маневицька школа-гімназія №2 ім. А.П. Бринського.

Під час спілкування правоохоронці розповіли дітям про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, про правила переходу дороги, про заборонені сигнали світлофору, а також про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху. Крім цього, дітлахи мали змогу оглянути патрульний автомобіль правоохоронців і необхідні для несення служби спеціальні засоби: наручники, прилади вимірювання швидкості тощо.

Діти уважно вислухали розповідь правоохоронців і пообіцяли, що будуть сумлінними виконавцями правил поведінки на дорозі.

Працівники міліції звертаються до батьків:

– Пам'ятайте, що безпека ваших малюків насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила поведінки на дорозі, пройдіть із ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтеся правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад.

Шановні водії! Не забувайте, що поведінка дитини на дорозі часто буває непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху.

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ