У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

25.09.14 14:47 0 642
За добу до міліції надійшло 25 повідомлень про скоєння крадіжок. За 23 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку з дачного будинку 68-річного Георгія з Дубно скоїв 29-річний місцевий житель Олександр. Зловмисники проник до жила, що в селі Тростинець, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, та заволодів бензопилкою, бензокосою, болгаркою та електродреллю.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з одного з поштових відділень в Острозькому районі скоїв 29-річний Максим з Гощі. Зловмисник заволодів товарно-матеріальними цінностями на суму понад 2800 гривень. Міліціонери затримали Максима, на разі він перебуває в СІЗО міста Рівне.

- До міліції повідомив 21-річний Віталій з Рівного, що невідома особа сокоїла крадіжку з його будинку на вулиці Золотіївська. Зловмисник проник до жила шляхом пошкодження замка вхідних дверей та заволодів золотими виробами, ноутбуком, планшетом, посудом та виробами з хітра. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові жінка-водій ...
Наступна новина: Курченко відмовився від ...

КОМЕНТАРІ