Тернопільська область: відбувався 44-й Кубок області зі спортивного туризму серед працівників освіти і науки

Тернопільська область: відбувався 44-й Кубок області зі спортивного туризму серед працівників освіти і науки

25.09.14 12:27 0 621
В період з 16 по 20 вересня на околиці дитячого відпочинково-оздоровчого табору «Зорепад» поблизу села Струсів Теребовлянського району Тернопільської області відбувався 44-й Кубок області зі спортивного туризму серед працівників освіти і науки. Організацію заходів безпеки під час проведення дійства було доручено працівникам пошуково-рятувального відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України у Тернопільській області.

Учасники демонстрували кмітливість, технічні навики, вміння та вправність під час різноманітних етапів: у пішохідному та велосипедному туризмі, під час подолання смуги перешкод та під час крос-походу, на коротко-особистій дистанції «тріал» та довгій «велоралі», також вони змагались з водного туризму на командних дистанціях «спринт» та «слалом».

У підсумку, перемогу, за загальною кількістю здобутих балів, виборола команда вчителів Бучацького району. Переможці отримали золоті медалі, а срібні й бронзові нагороди, вручено представникам Тернопільського та Зборівського районів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ