На Тернопіллі громадська організація інвалідів отримала пільги на оподаткування

На Тернопіллі громадська організація інвалідів отримала пільги на оподаткування

25.09.14 14:14 0 660
Дозвіл на право користування пільгами з оподаткування надали підприємству об'єднання громадян «Дюна» Тернопільської міської громадської організації інвалідів «Опора».

Таке рішення прийняли на засіданні комісії, яке за дорученням першого заступника Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака провів директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський 23 вересня.

Право користування пільгами з оподаткування надали згідно пункту 154.1 статті 154 «Податок на прибуток підприємств» Податкового кодексу України терміном з 01 жовтня 2014 року до 30 вересня 2014 року.

«Соціальні напрямки діяльності підприємства включають в себе створення робочих місць для інвалідів, оплату їхнього навчання з метою подальшого працевлаштування, оздоровлення та санаторно-курортне лікування працівників-інвалідів, надання їм матеріальної допомоги. У перспективі плануємо співпрацю із представниками подібних організацій за кордоном», - повідомив директор підприємства Юрій Чушенко.

Середньомісячна заробітна плата працівника-інваліда на даному підприємстві в еквіваленті повної зайнятості становить 1220 гривень, заборгованості по виплатах немає. Працівник-інвалід отримує 610 гривень, адже працює не на повну зайнятість. Тому директору підприємства рекомендували збільшити середньомісячну заробітну плату інвалідів до рівня законодавчо встановленого державою мінімального розміру.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські бігуни серед ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ