В Чернівецькій області "Мисливці на велосипеди" продовжують свої полювання

В Чернівецькій області "Мисливці на велосипеди" продовжують свої полювання

25.09.14 09:44 0 599
Останнім часом все частіше зловмисники крадуть саме велосипеди. Це пояснюється тим, що буковинці не надто бережуть свої транспортні засоби, залишаючи їх без нагляду.

Черговий такий випадок трапився на Вижниччині. До правоохоронців звернулася місцева мешканка та повідомила, що із під'їзду її будинку зник велосипед. Жінка розповіла, що частенько залишала його там на ніч, адже і подумати не могла, що хтось може його поцупити. А така особа все ж знайшлася.

Працівники Вижницького райвідділу УМВС швидко вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, раніше не судимий. Відомо, що він не має постійного місця роботи, на життя заробляє тимчасово підробітками. На велосипед спокусився, аби його потім продати. Ціна педального коня – 1 200 гривень.

Але не сталося так, як гадалося. Правоохоронці вилучили велосипед та повернули власниці, а чоловікові за скоєне доведеться відповідати перед Законом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Також міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району. Слідство триває.

А буковинська міліція наголошує: не залишайте велосипед у під'їзді! У 90% випадків педального коня крадуть саме з парадних, сходових клітин, спільного коридора. Користуйтеся цільнометалевим, надійним замком. Також намагайтеся паркувати велосипед у людному місці і, бажано, в зоні відеоспостереження.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ