У Львівській області найголовніше це те, що хлопці приїхали живі і здорові - Сергій Маруняк

У Львівській області найголовніше це те, що хлопці приїхали живі і здорові - Сергій Маруняк

25.09.14 11:59 0 745
У Львів, 23 вересня, на відпочинок прибули шістдесят чотири правоохоронця котрі 30 діб несли службу по охороні громадського порядку у зоні проведення АТО на сході України. Всього за час проведення антитерористичної операції участь у бойових діях взяли близько 700 міліціонерів

Автобус з правоохоронцями зустрів заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк. Також правоохоронців зустрічали їх матері, дружини з дітьми, рідні та друзі. Обійми, поцілунки - зустріч пройшла дуже емоційно, багато хто не зміг стримати сліз.

« відбулась шоста ротація зведеного загону ГУМВС України у Львівській області, який приїхав із зони АТО, це спецпідрозділ та зведений загін ГУМВС. Починаючи з травня місяця наші працівники несуть там службу. Всього участь у бойових діях на сході України взяли близько 700 міліціонерів із Львівщини. Цього тижня ми зробили чергову ротацію. Найголовніше це те, що хлопці приїхали живі і здорові. Ми можемо дивитись їхнім дружинам, рідним в очі і сказати, що от вони живі здорові біля вас», - зазначив Сергій Маруняк.

Полковник міліції подякував правоохоронцям за службу, побажав гарно відпочити, щоб з новими силами захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави у зоні АТО.

Всіх міліціонерів зустрічали рідні та друзі, які не приховували своїх емоцій. Самі ж правоохоронці кажуть, що в будь який час готові захищати свою Державу.

«Ми мріяли повернутися додому живими і здоровими – це було головним нашим бажанням. Все інше – нормально. Місцеве населення в основному до нас ставиться добре, допомагають. Ми забезпечені всім необхідним: бронежилетами, касками, зброєю. Є продукти, вода – проблем з тим немає. А так хочеться їздити туди в гості, хочеться, щоб скоріше це все закінчилось, але якщо потрібно ми завжди готові захищати нашу Батьківщину», - розповів Андрій Порохновець, начальник патрульно-постової служби міліції ГУ МВС України у Львівській області, майор міліції.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ