У Львівській області цьогоріч Динамо святкуватиме 90-літній ювілей

У Львівській області цьогоріч Динамо святкуватиме 90-літній ювілей

25.09.14 17:11 0 724
У Львівському державному університеті, 23 вересня, внутрішніх справ відбулась ХХ позачергова конференція Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Захід присвячений 75-річчю Львівської обласної організації «Динамо» та 90-річчю Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Участь у позачерговій конференції взяли керівники усіх силових структур області та очільники відомчих вищих навчальних закладів – загалом 136 делегатів-учасників. Спеціальний гість заходу – заступник голови спортивного товариства «Динамо» Микола Подоляк.

Перший заступник голови ЛОО ФСТ «Динамо» України Віктор Яцковець розпочав роботу засідання, згадавши у своїй доповіді історію створення організації, здобутки спортсменів, надбання спортивного товариства та його актуальні проблемні питання.

Зокрема, Віктор Степанович відзначив, що у ЛОО ФСТ – понад 22 тисячі членів та 68 колективів фізичної культури. У всіх правоохоронних органах і військових підрозділах створено і діють колективи фізичної культури. «Головне завдання нашої організації – створення умов для розвитку фізичної культури та спорту, зміцнення фізичної підготовки, сприяння розвитку масової фізичної культури та спорту, а також підготовка резерву спортсменів високого класу», – заявив виступаючий. На завершення своєї доповіді, Віктор Яцковець подякував Львівській обласній державній адміністрації, Львівській міській раді, представникам усіх правоохоронних відомств та динамівцям за здійснену роботу.

За традицією проведення заходу учасники конференції вшанувати пам'ять покійних працівників ОВС хвилиною мовчання, а право покласти квіти до пам'ятника правоохоронцям, які загинули при виконанні службових обов'язків, надали кращим спортсменкам організації.

Опісля присутні обрали мандатну та лічильну комісії, а також затвердили порядок денний і регламент роботи позачергової конференції.

За динамівською традицією, обласні організації очолюють керівники обласних управлінь міліції. Відтак, від голови ФСТ «Динамо» України Віктора Коржа надійшла пропозиція обрати головою Львівської обласної організації полковника міліції Дмитра Загарію. За результатами голосування, очільника міліції Львівщини одноголосно обрали новим головою.

Дмитро Загарія, у свою чергу, подякував за висловлену йому довіру, та пообіцяв прикласти максимум зусиль, аби обласна організація вийшла з тієї негативної економічної ситуації, яка склалась на даний час. Також Дмитро Дмитрович висловив надію на плідну співпрацю та підтримку колег.

Одним із найприємніших моментів зустрічі стала церемонія нагородження переможців та призерів Спартакіад Львівської обласної організації ФСТ "Динамо» України, кращих тренерів та провідних активістів спорту. Кубки, грамоти та нагороди вручали заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Микола Подоляк та головний міліціонер області Дмитро Загарія.

Приємно відзначити, що за підсумками Спартакіади «Здоров'я» 2012 та 2013 років, за здобуті друге та третє місця відповідно, був нагороджений колектив фізичної культури нашого університету. За активну громадську діяльність з розвитку фізичної культури і спорту в колективах фізичної культури начальник кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ майор міліції Сергій Котов отримав пам'ятну відзнаку.

Варто також відзначити, що значним досягненням Львівської обласної організації стала перша в історії перемога в комплексних змаганнях «Динаміада-2013» ФСТ «Динамо» України серед збірних команд територіальних організацій.

Наступним важливим заходом для усіх українських динамівців стане позачергова Всеукраїнська конференція, присвячена 90-річчю від Дня утворення Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Відділ зв`язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ