На Львівщині правоохоронці вилучили макової соломки на суму майже 20 тисяч гривень

На Львівщині правоохоронці вилучили макової соломки на суму майже 20 тисяч гривень

25.09.14 08:42 0 662
Під час проведення операції «Мак», працівники Сокальського райвідділу міліції ГУМВС України у Львівській області отримали оперативну інформацію про те, що 44-річна мешканка одного зі сіл району зберігає наркотичний засіб – макову соломку.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Отримавши ухвалу Сокальського районного суду правоохоронці провели обшук у будинку в якому проживає підозрювана. На горищі працівники міліції виявили макову соломку, вага якої становила майже сім кілограм. Загальна вартість цього наркотичного засобу на «чорному» ринку становить близько 20 тисяч гривень.

Вилучену макову соломку направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

Якщо вину жінки буде доведено, їй загрожує покарання згідно ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині негода ...
Наступна новина: В Луцьку депутати вирішили ...

КОМЕНТАРІ