На Львівщині визначили переможців творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху

На Львівщині визначили переможців творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху

25.09.14 09:01 0 682
В Червонограді підбили підсумки дитячого конкурсу малюнків «Безпека дорожнього руху». Серед сотні учасників визначили переможців.

У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх шкіл м. Червонограда. Дітки надіслали на розгляд журі чимало малюнків, у яких дуже безпосередньо та щиро зобразили власне бачення безпеки на дорозі.

«До міського відділу міліції надійшло безліч дитячих малюнків, які малювали учні віком від 8 до 14 років. Враховуючи те, що дуже багато надісланих малюнків до міського відділу цікаві за своєю тематикою та вражають своєю неабиякою фантазією керівництво міськвідділу вирішило привітати 33 учасника конкурсу», - розповів начальник Червоноградського МВ ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Володимир Калиш.

На урочистих зборах начальник Червоноградського МВ полковник міліції Володимир Калиш спільно із начальником Червоноградського ДАІ майором міліції Миколою Шестаком вручили школярам грамоти за активну участь у конкурсі.

Учням, котрі завітали до правоохоронців, начальник сектору кадрового забезпечення підполковник міліції Олександр Антонюк розповів і показав спецзасоби, які використовують міліціонери, заступаючи на чергування. Кожен школяр мав змогу роздивитись і приміряти на себе бронежилет, шолом та інші спецзасоби.

Також учні побачили спеціальну машину «Toyota Prius», на якій здійснюється патрулювання міста та яка оснащена новітніми технологіями. Дізналися чим займаються слідчі, дільничні, інспектори патрульної служби, кримінальна міліції у справах дітей та ін.

«Ми зацікавлені в такій увазі з боку юних співгромадян. Декого, можливо, побачене утримає в майбутньому від якихось злочинних намірів, а дехто може виявить бажання в перспективі служити в органах внутрішніх справ. І вже у всякому разі, у кожному дитячому серці оселиться повага до непростої і дуже потрібної праці міліціонера», - розповів Володимир Калиш.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ