В Закарпатській області під час ДТП у Мукачеві постраждав пішохід, який переходив дорогу у невстановленому місці

В Закарпатській області під час ДТП у Мукачеві постраждав пішохід, який переходив дорогу у невстановленому місці

25.09.14 13:02 0 641
Вечірньої пори в м.Мукачеві на перехресті вулиць Д.Галицького–Г.Петрова водій легкового автомобіля марки «Daewoo» збив пішохода. Потерпілого з численними тілесними ушкодженнями доставлено до Мукачівської центральної районної лікарні.

Від перехожих у міліцію надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на розі вулиці Д.Галицького. Як розповіли свідки ДТП, 29–річний мукачівець переходив вулицю у невстановленому місці. В результаті на чоловіка наїхав автомобіль, і з діагнозом: забійно-рвані рани голови, закрита черепно-мозкова травма, перелом ноги його було доставлено до приймального відділення лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого.

Працівники ДАІ наголошують про безпеку та відповідальність пішоходів як учасників дорожнього руху! Відповідно до Правил дорожнього руху, пішоходи можуть переходити проїзну частину дороги тільки після того, як вони визначать відстань до транспортного засобу, що наближається, і його швидкість, переконаються, що не створять перешкоди в русі. Це правило стосується, насамперед, переходу на нерегульованих пішохідних переходах.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: здоров'я вашого ...
Наступна новина: У кубковому матчі з ...

КОМЕНТАРІ