В Закарпатській області іршавські дільничні проводять прийоми громадян

В Закарпатській області іршавські дільничні проводять прийоми громадян

25.09.14 11:35 0 674
Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції здійснюють особисті прийоми громадян три рази на тиждень на своїх дільницях обслуговування.

Старший дільничний інспектор майор міліції Василь Ливдар прийоми громадян проводить у м.Іршава. Найбільше люди звертаються з проблемами сімейних конфліктів, особливо через оковиту або конфлікти із сусідами. До прикладу, один із мешканців м.Іршава попросив вплинути на сусідів, які вдень часто включають голосно музику і заважають йому відпочивати. Взагалі, частина звернень громадян стосується випадків, вирішення яких, на перший погляд, не відноситься до компетенції міліції. Мешканці міста скаржаться на сміття, яке сусіди після збору урожаю висипали неподалік їхнього дворогосподарства, на непорядних сусідів.

Дільничним також доводиться проводити і профілактичні бесіди з раніше судимими та місцевими бешкетниками. Адже саме особи, які знаходяться на обліку, найбільше порушують спокій громадян.

Розпочався новий навчальний рік у школах. Дільничні завжди є бажаними гостями у місцевих навчальних закладах, вони проводять з дітьми профілактичні бесіди, при необхідності відвідують на дому учнів, які виховуються у неблагополучних сім»ях і часто пропускають уроки.

Т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко переконаний, що «шерифи» - це найближчий законний представник влади на місцях. Іршавські дільничні завжди готові прийти на допомогу людям у будь-який час.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинські фехтувальники із ...

КОМЕНТАРІ