- Сподіваюся, що проект РСКЮ запрацює найближчим часом на Львівщині, - Д. Загарія

- Сподіваюся, що проект РСКЮ запрацює найближчим часом на Львівщині, - Д. Загарія

25.09.14 12:22 0 738
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, 24 вересня, зустрівся з керівником проекту в Україні «Реформування ювенальної юстиції в Україні» Танею Сенфорд Аммар.

У зустрічі також взяли участь начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко та т.в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області майор міліції Мар'яна Мичка.

Учасники проекту «Реформування ювенальної юстиції в Україні» працюють над розробкою методик роботи працівників кримінальної міліції у справах дітей з підобліковими неповнолітніми. Ці методики передбачають проведення індивідуальної профілактичної роботи на базі визначення криміногенних ризиків та потреб неповнолітніх.

Також проект підтримує програму співпраці навчальних закладів та КМСД, що передбачає роботу «шкільних інспекторів міліції» у школах і реалізацію програми «Дослідники» для школярів.

Впровадження цього проекту у Львові може стати ефективним елементом моделі community policing, який є одним з напрямків реформування міліції Львівщини.

Таня Сенфорд Аммар розповіла, що їхній проект планується реалізують у Львові в рамках пілотний проекту реформування української міліції. Головне завдання проекту Реформування системи кримінальної юстиції – виробити законодавчі рекомендації, а також протестувати форми та методи роботи з підобліковими дітьми.

«Наш проект стосується дітей, які вже порушили закон або конфліктують з законом, або існує загроза, що вони його порушать. Ми приїхали до Львова для реалізації цього проекту не тому, у що у місті жахлива і катастрофічна ситуація і надзвичайно велика кількість дітей конфліктує з законом. Ситуація тут така ж як і в інших містах. Ми дуже тісно співпрацюємо на національному рівні з МВС України і хочемо продовжити свою діяльність, також, і в інших містах України», - розповіла Таня Сенфорд Аммар.

Очільник міліції Львівщини обговорив з керівником проекту подальші напрямки співпраці. Далі проект пройде обговорення у Львівській обласній державній адміністрації.

« відбулася ознайомча зустріч з пропозицією від наших канадських колег, щодо реформування роботи КМСД. Ми обговорили напрямки нашої подальшої співпраці щодо вдосконалення методик роботи з неповнолітніми, які знаходяться на обліку та програми профілактики правопорушень серед дітей. Сподіваюся, що цей проект запрацює найближчим часом на Львівщині, адже він допоможе наблизити працівників міліції до громадськості», - розповів Дмитро Загарія.

На національному рівні команда проекту продовжує працювати з Державною пенітенціарною службою України, Міністерством внутрішніх справ України, Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ та Верховним Судом України.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ