Друга Ріка (інтерв'ю)

Друга Ріка (інтерв'ю)

26.09.14 16:10 0 1079
Ви записали нову пісню, яка називається Я Чую. Не можна сказати, що ви фонтануєте новими композиціями... якось вони рідко з'являються.

Навесні ми нічого не дали, бо були такі події, що не до того було. Крім того є ж причина – наш басист Скуратівський залишив групу. Насправді більше вплинуло не те, що він нас залишив, а те, що ми були в процесі розлуки, тому стояли на місці. Ми чекали, коли він повернеться, потім він прийшов, потім знов пішов... не можна було сісти і запланувати будь що, бо постійно щось зривалося.

А зараз ваші стосунки зі Скуратівським на якому етапі? Він у групі?

Зараз Скуратівський не в складі групи Друга Ріка. Певний час ми чекали його повернення, а потім зрозуміли, що він не повернеться. І коли ми з ним останній раз спілкувалися я зрозумів, що він налаштований і хотів би говорити про повернення, але так сталося, що в групі його вже не чекають. Такий момент на . Має минути певний час, можливо... не думаю, що ми попрощались назавжди з ним, але не можу бути впевненим, що він повернеться.

А хто його заміняє?

Басистом у групі, сесійним, є Андрій Лавриненко. Ми нікого не запрошували, нікого не шукали. Так склалося, що час від часу Андрій заміняв Скуратівського, брав бас гітару і грав з нами. він лабає так, як нас влаштовує на сьогоднішній момент

"Я Чую" це новий трек, чи його дістали із шухляди і доробили?

Абсолютно новий трек. Як для Другої Ріки новий, бо три місяці це відносно новий. Я би казав, що він десь навесні написаний, бо ми вже грали на концертах влітку його декілька разів. Так що ця пісня не дуже нова, але як для нас то свіжа.

А чому ви вирішили її на радіо синглом презентувати?

Ми хотіли спочатку дати трохи позитиву, але зрозуміли, що не в наших силах боротися з тим що відбувається і ефект контрастного душу нам навряд чи можна зробити в творчості будь-якою піснею. Коротше кажучи ми нічого спеціально не робили. Як завжди це відбувається у Другої ріки пісня народилася не для чогось, а тому що!... Тому що так сталося, тому що таке відбувається і нас це не оминає. Ми в цьому всьому живемо майже рік. Це з нас пре... Пісня не направлена на підняття морального духу людей, вона не має мети вселити надію, позитив чи щось таке. Пісня про те, що відбувається. Можливо вона має дещо песимістичний настрій, але це те що відбувається зі мною, те що я відчуваю, те що відчувають мої колеги. Переживання. Настрій.

А як з наступним альбомом? Я так розумію, що після виходу Скуратівського Метанойї 2 уже не буде і ви все перероблятимете заново?

На Метанойї 2 ми поставили жирний хрест. Тепер я не впевнений, що пісні які ми туди планували, будуть актуальні. Хіба, можливо, пісня Нана Манана увійде. Маю сумніви стосовно дуету, який ми записали, але хто його знає, можливо допишемо і це піде бонусом. Альбом виходить досить концептуальним. маємо записані треків 6 чи 7, думаю, що на альбомі буде десь 9 пісень.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку депутати виділили ...

КОМЕНТАРІ