Безхатченко позбавив життя чернівчанина через горіхи

Безхатченко позбавив життя чернівчанина через горіхи

26.09.14 09:46 0 694
Буковинським міліціонерам знадобилося менше години, аби встановити особу зловмисника та його затримати.

Вчора до чергової частини обласної міліції з лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про госпіталізацію 69-річного мешканця Чернівців із ножовими пораненнями.

- До медичної установи одразу прибули співробітники міліції, котрим вдалося поспілкуватися із потерпілим, - повідомив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Олег Попов. - Чоловік описав кривдника та розповів причини конфліктної ситуації. Маючи орієнтування, працівники карного розшуку знайшли підозрюваного у одному із громадських закладів обласного центру. Зловмисник у вбиральні мив руки від крові та намагався позбутися ножа.

З'ясувалося, що особа без постійного місця проживання на одній із вулиці міста Чернівці забороняла перехожому збирати горіхи. Із-за цього між чоловіками виникла суперечка, у ході якої безхатченко витягнув ножа та наніс декілька ударів чернівчанину в область черевної порожнини та грудної клітки.

На жаль, лікарям не вдалося врятувати життя буковинцю. Через деякий час чоловік від отриманих поранень помер.

Наразі дії безхатченка слідчі кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: діти зі Сходу та ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ