У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

26.09.14 10:10 0 604
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, з метою вшанування цих людей, міський голова Микола Романюк своїм розпорядженням затвердив відповідний план заходів. Згідно із ним, одиноким та одинокопроживаючим людям похилого віку, які перебувають на обліку у територіальному центрі соціального обслуговування населення ( надання соціальних послуг ) міста Луцька, та тим, які потребують допомоги, буде надано одноразову грошову допомогу.

В установах, організаціях, на підприємствах відбудеться вшанування ветеранів. Будуть організовані виставки мистецьких виробів, створених підопічними територіального центру соціального обслуговування населення ( надання соціальних послуг ) міста Луцька “Осінні мотиви” 30 вересня. Після її відкриття о 14.30 у терцентрі відбудеться святковий вогник.

Для підопічних центру буде організовано перегляд художнього фільму “Щоденник пам'яті” 1 жовтня о 12.00 .

З метою виховання шанобливого і гуманного ставлення учнівської молоді до громадян похилого віку, ветеранів війни та праці у навчальних закладах відбудуться виховні години “Твори добро”, “Вклонімося сивині”. Серед вчителів та батьків буде проведено благодійну акцію “Милосердя” з метою надання допомоги у продуктах харчування одиноким людям похилого віку, які проживають у Луцькому геріатричному пансіонаті. Відбудуться тематичні конференції та зустрічі за круглим столом лідерів учнівського самоврядування “Моє ставлення до людини похилого віку, моя допомога старшим за віком людям”.

У Волинському обласному госпіталі інвалідів війни відбудеться концерт народного аматорського хору ветеранів війни та праці “Подвиг” 1 жовтня о 12.00. У Луцькому геріатричному пансіонаті виступить капела “Посвіт” 1 жовтня о 15.00.

Тематичні концерти, книжкові виставки організують у школах мистецтв, бібліотеках міста, будинках культури. Зокрема, у Луцькій музичній школі №1 ім. Фридерика Шопена відбудеться вечір-зустріч “Від усієї душі” 30 вересня о 13.00. У БК Вересневе - тематичний вечір “Уклін Вам доземний” 1 жовтня о 15.30. За участю творчих колективів Палацу культури міста Луцька відбудеться вечір шани “Шануймо мудрих та багатих літами” 1 жовтня о 17.00. У бібліотеці-філії №5 відбудеться урок доброти та милосердя “Хай добре слово в серці озветься” 1 жовтня о 12.00.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники ...
Наступна новина: У Рівненській області знову ...

КОМЕНТАРІ